Ekonomik brifing

Vali Karaloğlu, Diyarbakır’ın Ekonomisine Yönelik Bir Değerlendirme Toplantısı Yaptı.

Haberler 04.07.2020 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Münir Karalolu, Diyarbakrn her alanda gelitirilmesine yönelik yaplan çalmalara ilikin ekonomik brifing ald.

Vali karalolunun bakanlk ettii toplantya Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Erylmaz, Karacada Kalknma Ajans Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, DTSO Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çeitli Odalarn bakanlar, ilgili kamu kurum müdürleri ve Dicle Üniversitesinden temsilciler katld.

EKONOMK TOPLANTI

Diyarbakrn ekonomik durumunun da ele alnd toplantda Vali Karaloluna DTSOnu faaliyetleri, bugüne kadar yaplan çalmalar ve güncel durum hakknda bir sunum gerçekletirildi.

DTSO ve bal Odalarn Diyarbakrda yürüttüü çalmalar, yaplmas planlanan yatrmlar hakknda yetkililerden bilgi alan Vali Karalolu, toplantya katlanlarla Diyarbakrn sanayi alanndaki geliimiyle birlikte ticaret hacminin artrlmasna yönelik yaplabilecekler ve teknolojik altyapnn gelitirilmesini içeren istiarelerde bulundu.

Toplant sonunda, Vali Karaloluna, DTSO Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya tarafndan Diyarbakr resmeden bir tablo hediye edildi.

Ana Sayfaya Git