Engelli kardeşlere yardım eli uzandı!

Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Güneş Ailesi’nin doğuştan engelli kızları Eylem ve Zeynep’e yardım elini uzatarak, akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Haberler 15.03.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Kaymakam ve Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, iki engelli kardee destek oldu. Bakan Klçn talimat ile Dicle ilçesinde doutan yürüyemeyen Eylem ve Zeynep Güne kardelere akülü tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Akülü tekerlekli sandalyelerini teslim alan Eylem ve Zeynep kardeler, Bakan Klça teekkür ettiler.

AKÜLÜ SANDALYELER KARDELERE TESLM EDLD

Akülü tekerlekli sandalyeler, belediye personeli tarafndan Güne Ailesinin oturduu Dicle lçesi çelebi Mahallesi çeme Meydan Arkas No: 12deki evine götürülerek, teslim edildi. Akülü araçlarna binen 8 yandaki Zeynep ile 23 yandaki Eylemin sevinçleri görülmeye deerdi. Kendilerine sevindiren Klça teekkür ederek, Yllardr eve hapis olarak yayorduk. Dar çkamyorduk. Neredeyse darnn nasl bir yer olduunu bile unutmutuk. Bizi d dünya ile buluturan sayn Bakanmza çok teekkür ediyorum. Allah ondan binlerce kez raz olsun. Onun sayesinde istediimiz kadar darya çkp, gezebiliriz diyerek duygularn paylatlar.

BABA GÜNETEN BAKAN KILIçA TEEKKÜR

Baba Nuri Güne de kzlarnn ilk kez bu kadar mutlu olarak gördüünü belirterek, Bakan Klça teekkür ederek, ki kzm da doutan engelli. Onlar görünce içim yanyordu. Dar çkamyor, lavabo ihtiyaçlarn karlayamyordu. Kayapnar Belediyesine yapt bavurumuzun kabul görmesi bizi en çok da kzlarm sevindirdi. Tekerlekli sandalyenin gelmesiyle birlikte artk onlarda dar özlemlerini giderecekler dedi.

Ana Sayfaya Git