Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Mardin'de

"Mardin halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde huzura sahip çıkması, valinin buradaki çalışmalarına çok büyük destek vermesi ve en önemlisi Allah'ın yardımıyla geleceğin Mardin'ini birlikte kuracağız"

Haberler 27.04.2018 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif çetin, Mardin halkmzn birlik ve beraberlik içerisinde huzura sahip çkmas, valinin buradaki çalmalarna çok büyük destek vermesi ve en önemlisi Allahn yardmyla gelecein Mardinini birlikte kuracaz. dedi.

Birlikleri denetlemek ve çeitli ziyaretlerde bulunmak üzere Mardine gelen Orgeneral çetin, beraberinde Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Halis Zafer Koç ve l Jandarma Komutan Tugeneral Yusuf Kenan Topçu ile Mardin Valisi Mustafa Yaman ziyaret etti.

Orgeneral çetin, ziyaretin ardndan gazetecilere yapt açklamada, huzur ehri Mardinde bulunmaktan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

çetin, Mardinde

Vali Yamandan ehirde yaanan heyecanl güzel çalma ve gelimeleri örendiklerini aktaran çetin, öyle konutu:

Mardinimizin çok parlak bir gelecei var. Dünya ehri olan Mardinin çok mükemmel bir noktaya ulaacan ve ileride çok daha iyi seviyelere geleceini gördük. Onun gurur ve heyecanyla sayn valimizin çalmalarn tekrar yakndan görmekten gurur duyduk. Mardin halkmzn birlik ve beraberlik içerisinde huzura sahip çkmas, valinin buradaki çalmalarna çok büyük destek vermesi ve en önemli Allahn yardmyla gelecein Mardinini birlikte kuracaz.

çetin daha sonra Mardin Cumhuriyet Basavcln ziyaret ederek Basavcs Tolgahan Öztoprak ile görütü.

Ana Sayfaya Git