Makam odasında nikah şahidliği!

Vatandaşların özel gün ve davetlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak olan Bismil Belediye Eş Başkanları Gülşen Özer ve Orhan Ayaz, çiftlerin mutlu anlarına da şahitlik ediyor.

Haberler 11.06.2019 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Youn i temposuna ramen gelen istekleri krmayan E Bakanlar, Ercan Yldz ile Rezzan Kaya çiftinin nikah ahidi oldular.

Makam odasnda yaplan nikh törenine Belediye Meclis üyeleri, Damat ve Gelinin akrabalar katld. Nikh sonrasnda evlilik cüzdann Bismil Belediye E Bakan Gülen Özer tarafndan gelin adayna vererek çiftlere mutluluklar diledi.

MAKAM ODASINDA NKAH KIYILDI

Nikh töreninde evlilik cüzdann Rezzan Kayaya veren E Bakan Özer, genç çiftin yaamlarn sayg ve sevgi çerçevesinde sürdürmelerini dileyerek, Evliliin, her iki aileye de hayrl olmasn temenni etti. Gençlerimize ömür boyu mutluluklar dileyen E Bakan Özer, Hayat boyu çiftlerimize baarlar diliyorum ifadelerini kulland.

Gen çiftlere nikah hediyesi veren E Bakan Ayaz ise ki deerli gencimiz Belediyemize müracaat ederek evlenmek istediler. Genç çiftlerin evlilii hayrl uurlu olmasn diliyorum. Ömürleri boyunca birbirilerine kenetlenmesi gerekir. Birlikte onurlu ve özgür bir hayat geçirmelerini diliyorum. Genç çiftlerimize tekrardan baarlar diliyorum, dedi. Daha sonra çekilen hatra fotoraflarn ardnda tören sona erdi.

Ana Sayfaya Git