Sosyal girişimciler Göbeklitepe'de buluştu

Toplumsal fayda yaratmak için çalışan sosyal girişimcilerin yol haritalarını çizmelerine yardımcı olan global platform Red Bull Amaphiko'nun yoğunlaştırılmış eğitim programı Red Bull Amaphiko Connect, Göbeklitepe'de yapıldı.

Haberler 27.09.2019 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplumsal sorunlara çözüm üretmek isteyen sosyal giriimcileri bir araya getirerek projelerine destek olmay ve onlar her anlamda gelitirmeyi amaçlayan bir platform olan Red Bull Amaphikonun eitim program Red Bull Amaphiko Connect, bu yl Göbeklitepede gerçekletirildi.

Red Bulldan yaplan açklamaya göre, daha iyi yarn ina etmek için harekete geçen 12 giriimci, UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan ve tarihin sfr noktas olarak nitelendirilen Göbeklitepede bir araya geldi.

GÖBEKLTEPEDE BULUMA

Toplum sorunlarna somut çözümler arayan sosyal giriimcileri bir çat altnda toplayan uluslararas platform Red Bull Amaphikonun eitim program Red Bull Amaphiko Connect etkinliinde 12 sosyal giriimci projelerinin temellerini att.

Sunduu kapsaml eitimler, paneller ve atölyeler araclyla an gelitirmek ve fikir alverii yaparak trendleri yakalamak isteyen katlmclar, program sayesinde fikirlerini gerçee dönütürme frsat yakalad.

Program kapsamnda akademisyen ve sosyal giriimci Itr Erhart ve sanatç Kalben, programda konumac olarak yer ald.

2 gün süren programda katlmclar atölye çalmas da gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git