Toplu Nikaha Kayıt

Bismil’de toplu nikah töreni için kayıtlar başladı.

Haberler 24.09.2017 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesi tarafndan gerçekletirilecek olan toplu nikah için kaytlar balad.

Nikah törenine katlacak olan çiftler, Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal leri Müdürlüüne bavurarak kaytlarn gerçekletirebilecek.

Tören ve nikah masraflarnn belediye tarafndan karlanaca toplu nikah töreninde ve evlenecek çiftlere belediye tarafndan sürpriz hediyeler takdim edilecek.

TOPLU NKAH KAYDI

Belediyeden yaplan açklamada, Bismil Belediye Bakanvekili Kaymakam Turgay Gülenç tarafndan nikahlar kylacak çiftler, muhteem bir düün töreniyle dünya evine girecek. denildi.

Bismil Belediye Bakanvekili Kaymakam Turgay Gülenç, bu yl ilkini gerçekletirecekleri toplu nikah töreninde çiftleri bir araya getirerek, nikahlarn kyp onlarla mutluluklarn paylaacaklarn söyledi.

Kaymakam Gülenç, Bismil Belediyesi olarak vatandalarn mutlu ve ac günlerinde her daim yanlarnda olmaya çaltklarn ifade ederek,

Bu yl toplu nikah törenini gerçekletirmenin mutluluunu yaayacaz. Birliin, beraberliin ve huzurun ilçemizde daim olmas temennisiyle ilçemizde önümüzdeki yllarda da birlik ve beraberliimizi güçlendiren açl ve etkinliklerle bir arada olmay ümit ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git