Uçurmayla renklendi

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Gercüş İlçe Belediyesince, uçurtma şenliği düzenlendi.

Haberler 27.11.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gökyüzü rengarenk, geleceimiz aydnlk olsun slogan ile Gercü Pnarba Mahallesindeki Tüke mevkisinde gerçekletirilen uçurtma enliine katlan örencilere, belediye tarafndan 900 uçurtma datld.

Ay-yldzn yan sra her çeit hayvan figürlerinin de yer ald uçurmalarla görsel bir ölen oluturan çocuklar gün boyu elendi.

Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Ünal Koç, ilçede çocuklara yönelik bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

900 uçurmayla renklendi

Daha önce de çocuklara yönelik sosyal etkinlikler düzenlediklerini belirten Koç, çocuklardan kendisine gelen talep üzerine uçurtma enlii düzenleme karar aldklarn dile getirdi.

Amaçlarnn çocuklar teknolojik oyuncaklarn esiri olmaktan kurtarmak olduunu vurgulayan Koç, unlar kaydetti:

900 çocuumuz aileleriyle burada uçurtma uçuruyorlar. Bu enliimizde sivil toplum kurulularmzdan da destek aldk. Amacmz daha iyi nesiller yetitirmek, daha güzel çocuklar yetitirmek. Onlar birazda bu teknolojik oyuncaklardan, bilgisayarlardan, telefonlardan uzak tutmak doayla buluturmaktr. Gercü Belediyesi olarak alt yap yatrmlarna önem verdiimiz kadar kültürel ve sosyal etkinliklere de önem veriyoruz.

Ana Sayfaya Git