Vatandaşın sesine kulak veriyoruz!

Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Herkesin sesine kulak vererek bu şehri, bu şehirde yaşayanlarla birlikte yönetiyoruz" dedi.

Haberler 05.03.2018 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Kayapnar ve Yeniehir ilçelerinde vatandalarla bir araya geldi. çocuklara balon hediye eden simit ikramnda bulunan Bakan Atilla, vatandalarn sorun ve taleplerini dinledi. Kayapnar ilçesi Yenihal Kavanda vatandalarla sohbet eden Bakan Atilla, Herkesin sesine kulak vererek bu ehri bu ehirde yaayanlarla birlikte yönetiyoruz. Her frsatta hemehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz diye konutu.

VATANDAIN SESNE KULAK VERYORUZ

Daha sonra Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Serdar Kartal ile Yeniehir ilçesi Üçkuyu bölgesinde esnaf ziyaret eden Bakan Atilla, vatandalarla selamlat. Belediyelerin ortaklaa çalarak halka hizmet ettiklerini belirten Bakan Atilla, Yeniehir ilçemize hak ettii hizmetleri sunmak adna birlikte çalmaya devam edeceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git