Görüş Bildir

Vatandaşın sesine kulak veriyoruz!

Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Herkesin sesine kulak vererek bu şehri, bu şehirde yaşayanlarla birlikte yönetiyoruz" dedi.

Vatandaşın sesine kulak veriyoruz!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Çocuklara balon hediye eden simit ikramında bulunan Başkan Atilla, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kayapınar ilçesi Yenihal Kavşağında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Atilla, "Herkesin sesine kulak vererek bu şehri bu şehirde yaşayanlarla birlikte yönetiyoruz. Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERİYORUZ

Daha sonra Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal ile Yenişehir ilçesi Üçkuyu bölgesinde esnafı ziyaret eden Başkan Atilla, vatandaşlarla selamlaştı. Belediyelerin ortaklaşa çalışarak halka hizmet ettiklerini belirten Başkan Atilla, "Yenişehir ilçemize hak ettiği hizmetleri sunmak adına birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi