Beyaz-Candan Erçetin atışmasında final

Internette en çok izlenenler arasına giren Beyaz-Candan Erçetin atışmasında son bölüm dün akşam yayınlandı. Cem Yılmaz, Emel Sayın, Ata Demirer gibi ünlü sanatçıların da rol aldığı son atışma izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Beyaz-Candan Erçetin atışmasında final

Candan Erçetin ve Beyaz’ın ünlü isimlerle hazırladıkları atışma videosu dün gece Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’da ekrana geldi.  Final sürprizi ise Candan Erçetin’in canlı yayına gelerek Beyaz’la düet yapması oldu.

Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'a dün akşam sürpriz konuk olarak katılan Candan Erçetin, hazırladığı klip ile Beyazıt Öztürk'ü sonunda faka bastırdı.

Düelloda son sözü söyleyen Beyazıt Öztürk, geçen hafta ünlü erkek isimleri oynattığı bir kliple Candan Erçetin'e karşılık vermişti. Candan Erçetin, önce bir kliple yine Beyaz'a karşılık verdi, sonrada Beyaz'ın programına katıldı. İkili bilindik şarkıyla kısa bir atışma yaptıktan sonra Beyazıt Öztürk, Candan Erçetin'in elini öperek "pes" dedi.

Yönetmen Can Sarcan sosyal medyada paylaştığı videoda, esnaf Beyaz ve Candan Erçetin'e eğlenceli bir dille, "Barışın da işimize devam edelim" diyor. Yalan Dolan ekibinin hazırladığı eğlenceli videoda, esnaf 'işler kesat gidiyor' diye Beyaz ve Candan Erçetin'e serzenişte bulunuyor.

Kaynak: Hürriyet