Bu Tarz Benim'in eleme gecesi yine heyecanlı

Televizyon dünyasının en çok konuşulan yarışma programlarından Bu Tarz Benim’in bu haftaki eleme gecesi yine heyecanlı geçti. Jüri üyelerinden Bülent Ersoy yarışmacılara gürledi.

Haberler 01.02.2015 - 13:42 Son Güncelleme : 01.02.2015 - 13:42

Bu Tarz Benim dün akşamki eleme gecesi yine nefesleri kesti. 80ler konsepti ile jürinin önüne gelen 12 yarışmacı tüm hünerlerini sergiledi. Programın eleme gecesinin konuk jüri üyeleri İlker Ayrık ve oyuncu Hakan Bulut olurken Ümit Besen, Seyyal Taner, Coşkun Sabah ise müthiş geceye damga vuran konuk sanatçılardı.

Bülent Ersoy Çenesi çok kuvvetli. Bu kadar 70 milyonun önüne çıkıyorlar ve o kadar insanların içinde babası yaşındaki insana böyle soru sorarak fütursuz bir ifadeyle ’neyi beğenmediniz Sana hesap mı vereceğim neyi beğenip beğenmediğimi. Hadi sor bakalım şimdi bana diye bağırdı.

GÜLŞAH YANAR ELENDİ

Bu Tarz Benimin eleme bölümünde Maria ve Gülşah’ın ismi gidecekler arasındayken Jüri üyesi Uğurkan Maria ismini söylerken, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş yarışmaya 3.hafta sonunda veda eden ismin Gülşah Yanar olduğunu belirleyen oylarını kullandılar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır