Biden Trump'ı 'dedikodu' görüntüleriyle hedef aldı

Demokrat Parti'nin 2020 başkanlık seçimlerindeki aday adaylarından Joe Biden, NATO zirvesinde liderlerin Başkan Donald Trump'ın dedikodusunu yaptığı videoyu seçim kampanyasında kullandı. Biden hazırlanan videoda, "Dünya onu olduğu gibi görüyor; samimiyetsiz, bilgisiz, yozlaşmış, ve bence dünya liderliği yapamayacak kadar beceriksiz ve kabiliyetsiz" diyor.

Haberler 06.12.2019 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABDde 2020de yaplacak bakanlk seçimlerinde Demokrat Partinin en güçlü aday aday olarak görülen eski bakan yardmcs Demokrat Partiden Joe Biden, NATO zirvesinde dört liderin ABD Bakan Donald Trumpn dedikodusunu yapt videoyu seçim kampanyasnda kulland. Bidenn kampanyas için hazrlanan videoda Trump dünyann güldüü bakan olarak betimlendi.

TRUMPA YÜKLEND

NATO zirvesinden sonra Kraliyet ailesinin Buckingham Saraynda düzenledii resepsiyonda Fransa Cumhurbakan Emmanuel Macron, ngiltere Babakan Boris Johnson, Kanada Babakan Trudeau ve Hollanda Babakan Mark Rutte, Trump hakknda konuurken yakalanmt. Videoda liderler, Trumpn uzun basn toplantlarndan bahsediyordu. Bu videoyu izleyen Trump ise Trudeauya iki yüzlü demi ve yeterince basn toplants yaptn söyleyerek NATO zirvesinden erken ayrlmt.

Bidenn kampanya videosunun banda, Macronun görüntüleri yer alyor ve video, dünya Trumpa gülüyor sözleri ile balyor.. Biden ise Dünya onu olduu gibi görüyor; samimiyetsiz, bilgisiz, yozlam, ve bence dünya liderlii yapamayacak kadar beceriksiz ve kabiliyetsiz diyor.

Trumpn BM Genel Kurulu konumasnda Benim yönetimim, bu ülkenin geçmiteki herhangi bir yönetiminden daha fazla ey baard sözlerinin salonda kahkahalarla karlanmas da videoda yer buluyor. Videoda, dünyann Trumpn aksine Bidena sayg duyduu tezi ileniyor.

Ana Sayfaya Git