Survivor Hakan'dan ince numaralar! Sonuçta oyuncu...

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star’da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler SMS’e Hakan’ı çıkartmıştılar. Ünlüler takımı ilginç bir şekilde ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybedince sosyal medya üzerinden Hakan’ın şike yaptığı iddiaları ortaya atıldı.

Haberler 22.06.2015 - 10:26 Son Güncelleme : 22.06.2015 - 10:26

TV8in yayınladığı Survivor All Starda oyun boyunca sadece bir kez kazanan Hakanın oyunları bilerek kaybettiği iddia edildi. Hakanın Gönüllüler takımından bir rakiple SMSe çıkmak yerine kendi takımından Doğukan Mançoyla SMSe çıkmayı tercih ettiği ve bu yüzden şike yaptığı iddia edildi. Oyun sonrası kazananın Gönüllüler olduğunu öğrenen Merve Aydında Hakanın oyunları bilerek kaybettiğini söyledi. Bu iddialar üzerine açıklama yapan Hakan, rahatsız olduğundan dolayı yarışamadığını bu yüzden performansının düşük olduğunu söyledi.

İkinci kez oylama yapan Ünlüler takımından Hakanın rakibi Doğukan oldu. İkili arasında geçen oylamada daha az oyu alan Doğukan adaya veda eden isim oldu.

Sosyal medyanın gündemi Survivorun hırçın çocuğu Hakan oldu

Hakanın düşük performansı sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasındaydı. Bazıları Hakanın şike yaptığını iddia ederken bazıları da Hakanın strateji uyguladığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır