Acil Aşk Aranıyor da ekranlara veda ediyor

Show Tv’de geçen sezon Pazar günleri yayınlanmaya başlayan ve izleyici tarafından da beğenilen romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor, 2. Sezonunda istenilen performansı veremeyince final kararı verdi.

Haberler 22.11.2015 - 00:15 Son Güncelleme : 22.11.2015 - 00:15

Show Tvde ikinci sezona giren romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor final yapıyor. Med Yapımın yapımcılığını üstlendiği, Erhan Teoman ve Duygu Yetişin başrollerini paylaştığı dizi reytinglerde istenileni veremeyince veda etmeye karar verdi.

Acil Aşk Aranıyorda aynı hastanede çalışan Nisan ve Sinanın itişmeli kakışmalı aşk hayatı izleyici tarafından beğenilmişti. Ancak ikinci sezonda rakipleri çoğalınca reyting savaşlarında daha fazla dayanamadı ve 24. Bölümde final yapılacağı açıklandı.

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinanın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu edinen yapım ilk sezon reytinglerde iyi bir performans yakalamıştı. Ancak ikinci sezonda çarşamba günleri ekrana gelince TRT1in Diriliş Ertuğrul ve Kanal Dnin Poyraz Karayeli karşısında çok fazla şansı olmadı.

Ana Sayfaya Git