Kiralık Aşk bitti! Barış Arduç ve Gupse Özay aşkı yasak aşk nedeniyle sona erdi

Sevilen dizilerinden 'Kiralık Aşk' bir an da final yapmıştı. Başrol oyuncusu Barış Arduç ile dizinin senaristi arasında yasak aşk olması nedeniyle dizinin sonlandığı iddia edildi.

Haberler 10.03.2017 - 12:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Star TVnin sevilen dizisi Kiralk Akn ani bitiiyle ilgili ortaya ok bir iddia atld. Dizinin barol oyuncusu Bar Arduç, dizinin evli senaristiyle yasak ak yaaynca dizinin erken final yapt iddia edildi.

DZNN BT NEDEN YASAK AK

Kiralk ak dizisinin barol oyuncusu Bar Arduç hakknda önceki gün ok bir iddia ortaya atld. 1ANTVde yaynlanan Bir De Bizden Dinleyin programnn sunucusu Cem Aydnl, dizinin biti sebebinin altnda yasak ak olduunu öne sürdü.

DZNN SENARST BARI ARDUçU SIKITIRMI

Aydnlnn iddiasna göre de bu yasak akn barolünde Arduçla yapm ekibinde görevli M. A. yer alyoR. Aydnl, canl yaynda ortaya att bu iddiayla ilgili unlar söyledi: Evli ve bir çocuu olan M. A. ile Bar Arduç ksa süre ak yaam. M.A, zaten Arduça platonik olarak akm. Sonra bölümler ilerledikçe M. Hanm, yakkl oyuncuyla beraber olmalar için diretmeye ve onu köeye sktrmaya balam.

BARI ARDUç STEMEYNCE DZNN SENARST DZY BTRMEK STEM

Aydnl öyle devam etti: Bar Bey, daha sonra geri çekilmi ve M. Hanma yapamayacan belirtmi. Bu durumdan etkilenen M. A. ise sette devaml huzursuzluk yaratnca dizinin yayndan kaldrlmasna karar verilmi.

BARI ARDUçUN SEVGLS GUPSE ÖZAY NE DYECEK?

Özellikle Baru Arduçun hayranlarn oke eden bu iddiann ardndan gözler yakkl oyuncuyla uzun süredir ak yaad Gupse Özaya çevrildi. M. A. ise konuyla ilgili sessiz kalmay tercih etti.

Kaynak: Haberler

Ana Sayfaya Git