Vatan Şaşmaz Cinayetindeki Korkunç Detay Ortaya Çıktı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, dün akşam Beşiktaş’ta bulunan Conrad Otel’de saat 20.00 sıralarında eski manken 55 yaşındaki Filiz Aker tarafından öldürüldü. İddialara göre Aker, 17.00 sıralarında yeğeni Dora Ercan ile otelde yemek yerken gelen bir telefon mesajıyla odasına çıktı. Şaşmaz, odada Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker, aynı tabancayla intihar etti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar var.

Haberler 28.08.2017 - 13:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Polis tutananda amaz ile Akerin 2009 ylnda birliktelik yaadklar, anlamazlk üzerine ayrldklar, ancak Akerin amazdan kopamad, platonik ak besleyerek, taknt haline getirdii, sürekli amaz arayarak onu çok sevdiini ve evlenmek istediini söyledii yer ald.

Ünlü sunucu Vatan amaz dün akam Beiktataki Conrad Otelde eski manken Filiz Aker tarafndan 4 kurunla srtndan vurularak öldürüldü. Aker, ayn tabancayla intihar etti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar var. Bu sabah Vatan amazn ailesi konutu. Days, Paranoyak bir insann gazabna urad. ddialarla ilgili çok bir ey söylemiyoruz. Yeeni zaten teyzesi için gerekenleri söyledi. Bu bir komplo. Tuzaa düürüldü dedi. Vatan amazn annesine ac haberin sabah 05.00e kadar verilemedii de ortaya çkt.

Feci olay dün akam Beiktata bulunan Conrad Otelde saat 20.00 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre bir dönem mankenlik yapan Filiz Aker (55) 17.00 sralarnda yeeni Dora Ercan ile otelde yemek yerken gelen bir telefon mesaj ile odasna çkt. Akerden uzun süre haber alamayan yeeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi. Kapy açan otel görevlileri 43 yandaki Vatan amaz ile Filiz Akeri kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Otel görevlileri durumu polis ve salk ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen salk ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan amaz ve Akerin hayatlarn kaybettiini belirledi.

amazn, 4 kurunla srtndan vurularak öldürülmesi olaynda çarpc detaylara ulald.

Ana Sayfaya Git