Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim? - Kayınvalidelerin gönlünü çalan gelin kim oldu

Zuhal Topal'la sofrada bu haftanın kazananı kim oldu sorusu? çok merak ediliyor. Zuhal Topal'la sofrada izleyemeyenler için haftanın birincisi kimi kazandığı detaylarını araştırdık. Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim? Kaldığı yerden devam eden yemek yarışmasında 5 gelin kayınvalidenin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. Cuma günleri yapılan final saatinde bu hafta değişiklik oldu. Peki ya Zuhal Topal'la sofrada haftanın birincisi kim?

Haberler 06.06.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00


Zuhal Topalla sofrada bu haftann kazanan kim oldu sorusu? çok merak ediliyor. Zuhal Topalla sofrada izleyemeyenler için haftann birincisi kimi kazand detaylarn aratrdk. Zuhal Topalla sofrada haftann birincisi kim? Kald yerden devam eden yemek yarmasnda 5 gelin kaynvalidenin gönlünü fethetmeye hazrlanyor. Cuma günleri yaplan final saatinde bu hafta deiiklik oldu. Peki ya Zuhal Topalla sofrada haftann birincisi kim?

Zuhal Topalla Sofrada program her hafta için saat 16.30da ekrana geliyor. Cuma günleri ise haftann finali yaplyor. Ancak bu hafta final saatinde bir deiiklik yapld. Zuhal Topalla Sofradann birincisi saat 20.30da balayan bölümde belli oldu. Peki ikinci sezonda tüm heyecanyla ekranlarda olan Zuhal Topalla Sofrada programnda haftann birincisi ve büyük ödül olan 15 bin liray kim kazand.

Zuhal Topalla Sofrada yarmasnda bu hafta 20 puan kaynvalidelerden alan Serpil, Zuhal Topaldan 6 puan alarak bu haftann en düük puann alan isim oldu.

Zuhal Topalla Sofrada yarmasnda haftann dördüncü olan ismi Burcu oldu. Kaynvalidelerden 21 puan alan Burcu yarmann sunucusu Zuhal Topaldan 7 puan ald ve 28 puanla haftann dördüncüsü oldu.

Zuhal Topalla Sofrada yarmasnda haftann üçüncüsü olan isim Ebru oldu. Kaynvalidelerden 22 puan alan Ebru Zuhal Topaldan ise 8 paun ald ve haftay üçüncü tamamlad.

Zuhal Topalla Sofrada yarmasnda haftann birincisi ve 15 bin TLnin sahibi olan gelin ise Tuba oldu ve büyük ödülün sahibi oldu

Yasemin ise bu hafta bir puanla büyük ödülü alamad.

Ana Sayfaya Git