Diyarbakırspor tv büyük ilgi görüyor

Diyarbakırspor, bir yandan Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olup 3.Lig’e yükselerek eski günlere dönmenin mücadelesini verirken, diğer yandan da kurumsallaşma adına önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Haberler 02.04.2021 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp yönetimi tarafndan kulübün faaliyetlerini tantmak amacyla kurulan Diyarbakrspor Tv, kulübün baarlarla dolu mazisi, taraftar röportajlar, teknik heyet, yönetici ve futbolcu görülerini içeren yaynlar yaparak büyük ilgi görüyor. Sosyal medya üzerinden yayn yapan platform taraftarlarn beenisini kazand.

Hazrlk Maçlarna Devam

Bu arada kamp çalmalarn Antalyada sürdüren Yeil-Krmzl takm ikinci hazrlk maçnda Gaziantepin BAL temsilcisi Gaziantep Ankasspor ile 1-1 berabere kald. Diyarbakrsporun golünü Arda ahin kaydetti.

çalmalarn baarl bir ekilde devam ettiini belirten teknik direktör Seyithan Özda,Diyarbakrspor imdi hak etmedii Bölgesel Amatör Futbol Liginde olsa da aslnda büyük mazisi ile çok büyüktür. Bu deerli markay yeniden üst noktalara tamak için mücadele ediyoruz. yi çalyoruz, daha da iyi oalacazifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git