Kılıçdaroğlu ve Akşener iftar yemeğinde bir araya geldi

MHP'den ihraç edilen isim Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. İftar yemeğinde bir araya gelen ikilinin konuşmaları da kaydedildi.

Haberler 02.06.2017 - 01:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHPden ihraç edilen isim Meral Akener ile CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu bir araya geldi. ftar yemeinde bir araya gelen ikilinin konumalar da kaydedildi.

Yaklak 1,5 saat süren yemee, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve CHP Genel Bakan Yardmcs Lale Karabyk ile Isparta Bamsz Milletvekili Nuri Okutan ve Balkesir Bamsz Milletvekili smail Ok da katld.

Klçdarolu, yemein ardndan basn mensuplarna yapt açklamada, Akener ve arkadalaryla güzel bir sohbet gerçekletirdiklerini söyledi. rnakta askeri helikopterin dümesi sonucu ehit olan askerlerin ailelerine basal dileyen Klçdarolu, ehitlerimiz var. Türkiye kan alyor. Yaknlarna basal dileklerimizi ilettik, medyann önünde de iletmi olalm. Teröre kar bütün siyasal partilerin açk ve net tavr almas gerektiini defalarca ifade ettim. Terörden çok çektik, çok canlar yand. Gazilerimiz var, ehitlerimiz var. nallah bu terör biter, dolaysyla Türkiye huzura kavumu olur. diye konutu.

Klçdarolu, 16 Nisanda yaplan halk oylamasna deinerek, unlar kaydetti:

Bir referandum süreci yaadk. Bu sürecin sonunda hayrn kazandn hepimiz çok iyi biliyoruz. Demokrasiye olan ihtiyacmz hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Düünce özgürlüü, düüncelerimizi açkça ifade etmek. Gazetecilerin hapiste olduu bir Türkiyeyi kabul etmemek gibi bir düüncemiz var. Bunu hemen her ortamda, her yerde ifade ettik. Dolaysyla sayn Bakan ve arkadalaryla demokrasiyi nasl güçlendirebiliriz, demokrasi konusunda hangi admlar atabiliriz diye bir düünce jimnastii yaptk. Klçdaroluna daveti için teekkür eden Akener, dün ehit olan askerlere Allahtan rahmet, millete ve kederli ailelerine basal diledi.

Ana Sayfaya Git