Yolda Can Pazarı

Diyarbakır, Mardin ve Siverek üçgeninde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Haberler 19.06.2018 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haftann ilk gününde, karayollar can pazarna döndü. Ülke genelinde bayram süresi içerisinde 61 kii yaamn yitirirken, dün Diyarbakr, Mardin ve Siverek üçgenindeki kazalarda 4 kii öldü.

SÜRÜYE OTOMOBL çARPTI

Bismil-Diyarbakr Karayolunda meydana gelen trafik kazasnda bir kii hayatn kaybetti, 2 kii yaralanrken 4 büyük ba hayvan da telef oldu.

Kaza, sabahn erken saatlerinde Bismil-Diyarbakr yolu ükürle köyü mevkiinde meydana geldi. Diyarbakrdan Bismile doru hareket eden bir otomobil ükürle köyü mevkiinde direksiyon hkimiyetini kaybederek karya geçen büyükba hayvan sürüsüne dald.

ddialara göre, sürüyü otlatan çoban kz kaza yerinde hayatn kaybederken otomobilde bulunan 2 kii yaraland ve 4 büyükba hayvan telef oldu. Haber verilmesi üzerine kaza yerine salk ekipleri sevk edildi. Hayatn kaybeden kz Diyarbakrdaki bir hastanenin morguna kaldrlrken yarallar da tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.

K KAZA Üç K ÖLDÜ

Dargeçit ilçesi Bostanl Mahallesinde 27 FE 590 plakal araç, sürücüsünün toprak yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan kayalklara yuvarland. Kazada, araçta bulunan kardelerden smail Ertan (23) ve Beir Ertan (25) hayatn kaybetti. ükrü Özdemir (28) ise yaraland. Yaral Özdemir, Dargeçit Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd.

kinci kazada Savura bal çnarönü Mahallesinde seyir halindeki 47 NC 416 plakal buday yüklü traktör devrildi. Kazada, 1 kii hayatn kaybederken, 2 kii de ar yaraland. Yarallar Savur Devlet Hastanesine kaldrlarak, tedavi altna alnd.

Kazalarla ilgili inceleme balatld.

YOLCU MNBÜSÜ çARPTI

Kaza irinkuyu üstgeçit mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Diyarbakr istikametinden anlurfa istikametine doru ilerleyen yolcu otobüsü, stanbuldan Sivereke yolcu tayan özel bir turizm minibüsüne üstgeçit dönemecinde yandan çarpt. çarpmann etkisiyle her iki araçta büyük hasar medya gelirken, minibüs yolcularndan 3 kii hafif syrklarla kazay atlatt. Kaza sonras otobüs oförüne tepki gösteren minibüs yolcular ile polis arasnda ksa süreli arbede yaand. Polis olay yerinden minibüs yolcu ve akrabalarn uzaklatrarak, olay yerinde kontrolü salad.

Ksa süre trafie kapatlan yol, kazaya karan araçlarn kaldrlmas ve temizlik çalmasnn ardndan tekrar ulama açld.

Kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git