Altındağ’da muhteşem düğün

Sanayici iş adamı Ramazan Şimşek'in kardeşi Mehmet Şimşek, Gamze Akyol Diyarbakır’ın en gözde tesislerinden olan Altındağ Dinlenme Tesislerinin Çok Amaçlı Düğün ve Konferans Salonunda organize edilen dillere destan düğünle dünya evine girdi. Düğüne iş ve siyaset dünyasından seçkin davetliler katılım gösterdi.

Haberler 22.04.2019 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altnda Dinlenme Tesislerinin çok Amaçl Düün ve Konferans Salonunu muhteem bir düüne daha ev sahiplii yapt. 2 bin kiilik ve kolonsuz yapsyla bölgenin en büyük salonu unvann elinde dolduran Altnda çok Amaçl Düün ve Konferans Salonunda davetliler, Sanayici adam Ramazan imekin kardei Mehmet imek ile Gamze Akyolun mutlu gününde gönüllerince elendi.

MEK ALESNN MUTLU GÜNÜ

Dolarlarn havada uçutuu düünde davetlilere Altnda dinlenme tesisleri restorantnda hazrlanan çiköfte, mevsim yeillikleri ile meyve salatas, çerez ve içecek ikram edildi.

AK Parti Diyarbakr eski Milletvekili Galip Ensariolunun katlm gösterdii düünde, genç çiftin nikah ahitliini, Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Bakan Aziz Odaba, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Meclis Bakan Celalettin Birtane, GÜNSAD Bakan hsan Uurlu, Siyasetçi Cihan Ensariolu ve adam Serdar Cengiz yapt.

MEK DAVETLLERLE LGLEND

Salonun dizayn ve personellerin hizmet anlay, davetlilerce büyük takdir görürülerken, adam Ramazan imekin davetlilerle tek tek ilgilenmesi de dikkat çekti. Düün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. UZAY HABER TV ve Diyarbakr Söz Gazetesi ailesi olarak imek çiftine bir ömür boyu mutluklar diliyoruz.

Ana Sayfaya Git