Bisiklet hediyesi

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ruh sağlığının önemi konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren 19 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Haberler 17.12.2019 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr l Salk Müdürlüü tarafndan ruh salnn önemi konulu resim, iir ve kompozisyon yarmas düzenlendi. 42 eserin katlm salad yarmada 19 eser dereceye girdi. Dereceye giren 19 örenciye bisiklet hediye edildi. l Salk Müdürlüü binasnda düzenlenen ödül törenine l Salk Müdürü Dr. Cihan Tekin, l Milli Eitim Müdür Yardmcs Hanefi Özkan, Halk Sal Hizmetleri Bakan Dr. Zülfü Bar ahin, okul müdürleri, öretmenler, dereceye giren örenciler ve velileri katld.

RESM, R KOMPOZSYON

Burada konuan Dr. Cihan Tekin, saln bedensel, ruhsal, sosyal yönden tam bir iyilik hali olarak tanmlandn söyledi. Dr. Tekin, Ruh salna gereken önemi vermek amac ile her yl 10 Ekim Dünya Ruh Sal Günü çeitli etkinliklerle kutlanmaktadr. Bizlerde toplumda farkndal arttrmak amacyla ilimizde birçok etkinlik gerçekletirdik. Bunlardan birisi de ilimizde eitim-öretimini sürdüren örencilerimize yönelik ruh salnn önemi konulu resim, iir ve kompozisyon dallarnda bir yarma düzenlemek oldu.

Yarmaya 42 eser katlm salarken 19 eser dereceye girerek ödül almaya hak kazand. Bu vesile ile Bakanlmzn Fiziksel Aktiviteyi Tevik Projesi kapsamnda ilimize göndermi olduu bisikletlerle örencilerimizi ödüllendirmi oluyoruz. Tüm örencilerimize, onlar tevik eden öretmenlerimize teekkür ediyor, katlmlarndan dolay tebrik ediyorum dedi. Konumalarn ardndan dereceye giren örencilere bisikletleri datld.

Ana Sayfaya Git