Çocuklara sünnet şöleni

Çalışma Sosyal ve Aile Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında kalan dezavantajlı erkek çocuklar için Diyarbakır Belediyesince, sünnet şöleni ve kına gecesi düzenledi.

Haberler 27.07.2018 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Daire Bakanl, çalma Sosyal ve Aile Bakanl Diyarbakr l Müdürlüü bünyesinde koruma altnda kalan erkek çocuklar için sünnet öleni ve kna gecesi düzenledi. Gazi Kökü Hevsel Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye bir çok kii katld.

çocuklar süslenen araçlarla ehir turu att

ölen için sünnet kostümleri giydirilerek hazrlanan çocuklar, Büyükehir Belediyesi tarafndan süslenen otobüslerle bulunduklar yerden alnp ehir turu att. ehir turunun ardndan Gazi Köküne getirilen çocuklar Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillann ei Lütfiye Atilla karlad. Kuran- Kerim tilavetiyle balayan sünnet öleninde Mevlit-i erif okundu ve dualar edildi. Düzenlenen programda sünnet edilen çocuklar, kendileri için hazrlanan sünnet tahtna oturdu.

çocuklara kna yakld

Sünnet öleninde çocuklar halay çekti, palyaçolar eliinde çeitli oyunlar oynayarak elenceli dakikalar geçirdi. çocuklarla birlikte halay çeken Atilla, ardndan kna yakma merasiminde çocuklarn avuçlarna kna yakarak çeitli hediyeler datt. çocuklar ve katlmclarla yakndan ilgilenen Atilla, sorun ve taleplerini de dinledi.

Ana Sayfaya Git