Diyarbakır annelerinden MHP İl Başkanlığına ziyaret

"Terör 40 yıldır ülkemizin başına bela olmuş. İlk kez sizin gibi yürekli insanlar böyle bir mücadele başlattı. Verdiğiniz kutsal bir mücadele. İnşallah bu mücadeleyle terör örgütünün sonu gelir"

Haberler 25.11.2019 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daa kaçrlan çocuklarna kavuma ümidiyle HDP l Bakanl binas önünde oturma eylemi yapan Diyarbakr anneleri, MHP Diyarbakr l Bakanln ziyaret etti.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan ve partinin il binas önünde 82 gündür oturma eylemi yapan aileleri, parti binasnda MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp ve partililer karlad.

Diyarbakr anneleri adna Ardan gelerek olu için oturma eylemi yapan baba Salih Gökçe, Türk bayran öperek MHP l Bakan Kayaalpe verdi. Türk bayran öperek teslim alan Kayaalp, ailelerle sohbet etti, onlara desteklerini illeti.

Annelerin kararl bir ekilde evlatlar için sürdürdüü oturma eylemini takdir ettiklerini ve desteklediklerini ifade eden Kayaalp, 82 gündür verdiiniz mücadeleyi, kalpten, yürekten destekliyoruz. Dualarmzla sizin yannzda olduumuzu her seferinde dile getirdik ve dile getirmeye devam edeceiz. çocuklarnza bir an önce kavumanz için elimizden gelen her türlü çabay sarf edeceimizi bilmenizi istiyorum. dedi.

- Annelerin MHP Genel Bakan Bahçeliye gönderdii atk

Diyarbakr annelerinin ördüü atky MHP Genel Bakan Devlet Bahçeliye teslim ettiklerini belirten Kayaalp, Devlet Beyin çok çok selam var ve sizlere teekkür etti. Kendileri hediyenizden dolay çok mutlu oldu ve memnuniyet duydu. diye konutu.

Evlat acsnn dünyada hiçbir acya benzemediini ifade eden Kayaalp, unlar söyledi:

Yüreimiz sizinle beraber. Siz bütün anneler adna oradasnz. Evladn kaybetmi binlerce insan söz konusu. Terör 40 yldr ülkemizin bana bela olmu. lk kez sizin gibi yürekli insanlar böyle bir mücadele balatt ve her geçen gün buraya gelen anne ve babalarmzn says artmakta. Verdiiniz kutsal bir mücadele. nallah verdiiniz bu mücadeleyle terör örgütünün sonu gelir. nsanlarmz biraz daha bilinçlenir.

Anne ve babalarn çocuklarn terör ve uyuturucu belasna kar korumas gerektiine iaret eden Kayaalp, ailelerin bu mücadelesinin çok kymetli olduunu vurgulad. Kayaalp, nallah sonucuna varacaksnz, buna inanyoruz. En ksa sürede evlatlarnza kavuacanzdan hiçbir üphemiz yok. Rabbim yardmcnz olsun. eklinde konutu.

Ellerinde çocuklarnn fotorafyla ziyareti gerçekletiren aileler, destekleri için Kayaalpe teekkür etti.

Ana Sayfaya Git