Engellilere rampalı minibüs

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt'in Eruh Belediyesince bedensel engelliler ve yaşlılar için alınan rampalı minibüs hizmete sunuldu.

Haberler 24.12.2016 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Eruh Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Murtaza Dayançn ilçedeki vatandalarn hak ettii hizmetlere kavumas için balatt çalmalar sürüyor.

Temizlikten asfalta, yol yapmndan ulama, altyapdan park ve bahçelere kadar birçok alanda balatlan çalmalar vatandalar tarafndan takdir görüyor.

Kaymakam Dayanç tarafndan bedensel engelliler ile yallarn ulamlarnn rahat salanmas için belediyeye rampal minibüs alnd.

Minibüs, ilçedeki vatandalara ring halinde ücretsiz hizmet veriyor.

Dayanç, sosyal devlet olmann gereklerine uygun ekilde vatandalara en iyi hizmeti hzla sunmann gayreti içerisinde olduklarn söyledi.

Yenilikçi projelerinin bununla snrl kalmayacana iaret eden Dayanç, Eruhlu hemehrilerimiz bu dönemde hak ettikleri ve özlemini duyduklar güzel hizmetleri almaya devam edecek. dedi

- Hayallerimizde olmayan hizmeti belediyemiz yapt

Bedensel engelli Ömer Güne, engelliler için tahsis edilen rampal minibüsün Eruhta bir ilk olduunu söyledi.

Hayallerimizde olmayan bu hizmeti belediyemiz yapt. Bu imkan salayanlara teekkür ediyorum. diyen Güne, minibüs sayesinde hem engellilerin hem de yallarn ulamlarn rahat saladn dile getirdi.

Güne, bu sayede ilçedeki büyük bir eksikliin giderildiini vurgulad.

Görme engelli Ahmet Kaya da bu hizmetin sunulmasndan duyduklar memnuniyeti anlatt.

Kaya, engellilerin isteklerinin ve ihtiyaçlarnn karlanmasnn önemine deinerek, bu hizmeti salayan Belediye Bakan Vekili Dayança teekkür etti.

Ana Sayfaya Git