Genç polisi, eşi şakalaşırken öldürmüş

Adana'da beylik tabancasını temizlerken kendisini vurarak öldürdüğü öne sürülen polis memuru Alpay Doğan’ı (24), eşi Fadime Doğan'ın (23) öldürdüğü ortaya çıktı. 4 aylık polis olan eşini, eve geç geldiği için “Seni vurayım mı?” diye şaka yaparken silahın ateş alması sonucu öldüren Fadime Doğan, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Haberler 10.12.2019 - 01:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gece Sarçam ilçesi Yldrm Beyazt Mahallesinde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüü çevik Kuvvet ube Müdürlüünde görevli polis memuru Alpay Doan, evinde tabancayla gösünden vurularak öldürülmü halde bulundu. Doann ei Fadime Doan, polise verdii ifadesinde, einin beylik tabancasn temizlerken tabancann ate almas sonucu kendini gösünden vurduunu iddia etti.

4 AYLIK POLST

Henüz 4 aylk polis olan Doann cenazesi otopsi için Adana Adli Tp Kurumu Morguna götürüldü. Yaplan ön otopside, Doann uzaktan açlan ate sonucu hayatn kaybettii ortaya çkt. Soruturmay derinletiren polis, Fadime Doan gözaltna ald. Sorguya alnan Doan, ifadesinde olay itiraf etti. Genç kadn, Eim eve geç geldii için tartmtk. Daha sonra tabancasn alarak Skaym m? diye aka yaptm. Eim de Vuramazsn, skamazsn diye karlk verince ben de silahta mermi olmadn düünerek aka amaçl ate ettim. Tabanca ate ald ve eim yaraland. Daha sonra hemen ambulans çardm dedii örenildi. Fadime Doan, çkarld nöbetçi mahkeme tarafndan kasten adam öldürme suçundan tutukland.

Alpay Doann ailesi ise olu ile gelinlerinin arasnn çok iyi olduunu, olayn bir kaza olduunu düündüklerini bildirdi.

Ana Sayfaya Git