'Kaldığımız yerden'

Mızraklı, "Çalışmalarımızı ise kaldığımız yerden hak ve adalet çerçevesinde ve ayrım gözetmeden yapacağımıza söz veriyoruz" dedi.

Haberler 03.04.2019 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Dr. Adnan Selçuk Mzrakl, seçim sonuçlarna ilikin yaynlad teekkür mesajnda, Amed halknn bu zaferini Gültan Kanak ve Frat Anl ile seçilmilik haklar gasp edilen tüm belediye ebakanlarna atfediyoruz dedi.

Halklarn Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan seçilen Dr. Adnan Selçuk Mzrakl, Hülya Alökmen Uyankn da e bakan olarak imzasnn yer ald teekkür mesajnda öyle dedi;

31 Mart seçimlerini geride braktmz bugünlerde bahar karlamann da sevinci içerisindeyiz. Seçimler öncesinde, seçim çalmalarmza yönelik basklarn en üst düzeyde olduu bir dönemi yaadk. Bu dönemde parti yöneticilerimiz, çalma arkadalarmz ve halkmz gözaltlar, tutuklamalar ile sindirilmek istendi, seçim çalmalarmz engellenmek istendi.

BELEDYELERMZ DEMOKRATK MÜCADELE LE GER ALDIK

Tüm bu engellemelere, bask ve gözaltlara ramen, il binamzn abluka altna alnp defalarca ve hukuksuzca baslmasna ramen, seçim çalmalarmz terörize edilmek istenmesine ramen Amedde, Amed halkmzn verdii güç ile kayyumlarn bizlerden gasp ettii belediyelerimizi demokratik bir mücadele ile geri aldk.

BU BAARI AMEDNDR

Amed halknn bu zaferini 2014de bu kentin büyükehir belediye ebakanlar olarak seçilen Gültan Kanak ve Frat Anl bata olmak üzere seçilmilik haklar gasp edilen tüm belediye ebakanlar ve meclis üyelerimize atfediyoruz. Bu baar Amedindir. Bu baar hepimizindir. Bu baarya destek veren tüm halkmza sonsuz ükranlarmz sunuyoruz.

KALDIIMIZ YERDEN

31 Mart ile birlikte yeni bir döneme, yeni bir bahara girdik. Bu yeni dönemde bizlere oy veren-vermeyen ayrm yapmadan, tüm Amed halkn kucaklayc bir tavr içerisinde olacamz buradan bir kez daha söylüyoruz. çalmalarmz ise kaldmz yerden hak ve adalet çerçevesinde ve ayrm gözetmeden yapacamza söz veriyoruz. 31 Mart demokrasiye ulama çabamzda bizleri yalnz brakmayan Amedi saygyla selamlyor, tüm toplumsal kesimleri Amed paydasnda kenetlenmeye çayoruz. çalma arkadalarmzn, adaylarmzn ve halkmzn emeklerine teekkür ediyor, Amed halknn önünde saygyla eiliyoruz. Hep birlikte Amed için. Amed Bajar Br Evn ye.

Ana Sayfaya Git