Kılıç: “Muhtarlarımız Vatandaşlarımızın temsilcisidir”

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Kayapınar İlçesi’ndeki köy muhtarlarının sorularını dinledi. Köydeki sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Kılıç, eksikliklerin giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Haberler 25.03.2017 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Klç, Muhtarlarn vatandalarn temsilcileri olduunu belirterek, Siz kymetli insanlara hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoan her frsatta muhtarlarla bir araya geliyor. Bu da devletimizin muhtarlara verdii önemi açkça ortaya koymaktadr. Vatandalarmzn temsilcisi olarak muhtarlarmz ahsm ve kurumum, her zaman çok önemsemekteyiz. Bugün de bir araya geldik. Zaman zaman gerçekletirdiimiz bu toplantlarla muhtarlarmz sorunlarn bize direkt söyleme frsat buluyor. nallah bu bulumalar sürekli devam ettireceiz.

MAHALLELERN SIKINTISI

Yaplan konumalarn ardndan tüm mahalle muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerindeki sorunlar dile getirdi. Mahalle problemleri Bakan Klç ve bürokratlar tarafndan not alnarak annda çözümler üretildi. Toplant sonras Bakan Klç, muhtarlarla hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git