Kitaplarla Buluşturdu

Silopi Devlet Hastanesinde paramedik olarak görev yapan Metin Nas, sosyal medyadan başlattığı kampanya ile topladığı kitapları, hastanede yaptırdığı raflarda okuyucunun hizmetine sundu

Haberler 03.06.2018 - 12:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Silopi ilçesindeki devlet hastanesinde paramedik olarak görev yapan Metin Nas, hasta ve hasta yaknlarn kitapla buluturdu.

Nas, sosyal medyadan kitap toplamak için kampanya balatt. Metin Nasn ilgi gören kampanyas dorultusunda ülkenin farkl ehirlerinden 7 bin kitap gönderildi.

Bu kitaplar hastanede okuyucunun hizmetine sunmak isteyen Nas, giriimleri sonucunda çocuk hastalklar, dahiliye, radyoloji ve doumhane servislerinde 4 raf yaptrd.

Kitaplarn bir bölümünün raflara yerletirilmesiyle söz konusu servislerde bekleyen hasta yaknlar, kitap okuyarak vakit geçirme frsat buldu.

Metin Nasn hedefi, dier kitaplar da rnak ve dier ilçelerdeki hastanelerde okuyucunun hizmetine sunmak.

- Okumak çok güzel

Cizre ilçesinden gelen hasta yakn Mahfuz Altun, hastasn beklerken kitap okuyarak zaman geçirdiini söyledi.

Altun, hastanede böyle bir çalmann yaplm olmasndan duyduu memnuniyeti dile getirerek, Yapanlardan Allah raz olsun. Bu ekilde hastamz beklerken kitap okumu oluyoruz. Okumak çok güzel. dedi.

Nas da balatt kampanya için Türkiyenin her yerinden kitap geldiini belirtti.

Kitaplar hastanede yaptklar raflara yerletirerek hasta ve hasta yaknlarnn hizmetine sunduklarn dile getiren Metin Nas, hastane yetkililerinin desteiyle bu çalmay gerçekletirmi olmann mutluluunu yaadn aktard.

Ana Sayfaya Git