Nihayet!.. Hastane Kavşağı yenileniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kent girişinde yol güvenliği ve trafik akışının düzenlenmesi için çalışma başlatıldı.

Haberler 22.11.2019 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, trafik kurallarna aykr, kavaksz, kaldrmsz ve alt yapsz olan Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi giriini düzenlenerek yeni haliyle halka hizmet vereceini söyledi.

HASTANA KAVAI YENLENYOR

Vatandalarn ikayet ve taleplerine büyük önem veren, zaman kaybetmeden çözüm üreten Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, trafik kurallarna aykr bir ekilde planlanan ve kazalara neden olan Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi giriini yeniliyor. Vatanda ziyaretinde sorunun bildirilmesi üzerine Vali Güzelolu, ilgili daire bakanlaryla görüerek hastane giriinin planlanmas ve gerekli düzenlemelerin yaplmas için talimat verdi. Yaplan planlamalarn ardndan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl ekipleri, l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun katlmyla çalmalarna balad.

VATANDALARIN KAYETLER

çalma alann ziyaret ederek kavak yapmnn startn veren Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, kavak için 1 milyon 700 bin lira harcanacan söyledi. Vali Güzelolu, Ylda 2 milyon 600 bin hastaya ve insanmza hizmet eden salk kurumumuz ve merkezimiz buras. Vatandalarmza yaptmz ve bu mahallede gerçekletirdiimiz bulumalarmzda, Eitim Aratrma Hastanesi kavann bir an önce yaplmas, buradaki trafiin hem güvensizliini hem de kazaya neden olan eksikliin giderilmesi talep edildi. lgili daire bakanlklarmz ve mühendislerimiz çaltlar, bugün inallah hazrlanan projeye besmele çekeceiz ve balatacaz. Öncelikle hayrl uurlu olsun. Bu önemli bir çalma olacak, yaklak 1 milyon 700 bin Türk liras maliyet yatrm tutar var. çerisinde hem kavak düzenlemesi hem yol alt yaps hem de kaldrm boldur düzenlemesi olacak. Ayn zamanda demir yolu bariyeri de geri alnarak orada da yolun genilemesi salanacak. Ulam çok önemli bir alan, özellikle can ve mal güvenlii olmak üzere çok önemsediimiz bir alan dedi.

Ana Sayfaya Git