Otizmli Serhat'ın sandalye sevinci

MUŞ'ta yürüme zorluğu çeken 9 yaşındaki otizmli Serhat Calp'e, hayırseverlerin desteğiyle alınan tekerlekli sandalye hediye edildi. Oğlunun zorlu bir hastalıkla mücadele verdiğin söyleyen Bahattin Calp, "Oğlum artık acı çekerek yürümek zorunda kalmayacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haberler 12.04.2019 - 14:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Kalkndrma, Dayanma ve Güzel Yaam Dernei (MU-DER),ar otizm hastal sebebiyle yürüme zorluu çeken Serhat Calp için kampanya düzenledi. Elde edilen gelirle alnan tekerlekli sandalye MU-Der Bakan Osman Koç ve yöneticileri tarafndan Serhat Calpe teslim edildi. Serhatn evine giden bakan ve dernek yöneticileri, ambalajndan çkardklar sandalyeyi kurdu. Kurulum sonras Bahattin Calp, olu Serhat sandalyeye oturtarak bahçede gezdirdi.

SANDALYE SEVNC

MU-DER Bakan Osman Koç, babann yardm talebi üzerine hayrseverlerin destei ile stanbuldan alnan sandalyenin kendilerine gönderildiini söyledi. Serhatn sevinci karsnda mutlu olduklarn ifade eden Bakan Koç, Ailenin ve çocuun mutluluu bizlere yeter. Biz insanlar mutlu ettikçe mutlu oluyoruz. çünkü mutlu olmann srrnn mutlu etmekten geçtiini biliyoruz. Rabbim hastamza acil ifalar versin dedi. Oluna tekerlekli sandalye hediye eden dernek yöneticilerine teekkür eden baba Bahattin Calp, Serhatn iyilemesi için de devlet yetkililerinden yardm beklediklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git