PKK'lı teröristler çantalarında el bombalarıyla yakalandılar

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçlerince yapılan yol kontrolleri sırasında bir yolcu minibüsünde çantalarında 4 el bombası bulanan PKK'lı 2 terörist yakalandı.

Haberler 06.06.2018 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkarinin çukurca ilçesinde kontrol noktasnda durdurulan yolcu minibüsünde yaplan kontrolde iki teröristin çantalarnda 4 el bombasyla yakaland bildirildi.

Valilikten yaplan açklamada, l Jandarma Komutanl görevlilerince bölücü terör örgütü PKK/KCKnn faaliyetlerinin deifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalmalarn devam ettii belirtildi.

BOMBALARIYLA YAKALANDILAR

Açklamada, u ifadelere yer verildi: 5 Haziranda ilimiz çukurca ilçesi Köprülü Yol Kontrol Noktasnda durdurulan bir yolcu minibüsü içerisinde yaplan kontrolde 2 bölücü terör örgütü mensubu çantalarnda bulunan 4 el bombas ile birlikte yakalanarak gözaltna alnmtr. Yakalanan bölücü terör örgütü mensuplarnn ifadeleri dorultusunda çukurca ilçe merkezinde belirlenen bir adrese yaplan operasyon neticesinde 5 ahs bölücü terör örgütüne yardm ettikleri üphesi ile gözaltna alnmtr. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git