Röportaj sırasında parktaki gölete düşen çocuğu kameraman kurtardı

Ankara'da, Irak'ın Erbil kenti merkezli uydudan yayın yapan Rudaw Televizyonunun HDP milletvekili Lezgin Botan ile yaptığı röportaj sırasında bakıcısının yanından kaçan küçük bir çocuk parktaki gölete düştü. Bakıcı kadının sudan çıkaramadığı çocuğu kameraman kurtararak sudan çıkardı.

Haberler 14.07.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada, Irakn Erbil kenti merkezli uydudan yayn yapan Rudaw Televizyonunun HDP milletvekili Lezgin Botan ile yapt röportaj srasnda bakcsnn yanndan kaçan küçük bir çocuk parktaki gölete dütü. Bakc kadnn sudan çkaramad çocuu kameraman kurtararak sudan çkard.

KAMERAMAN KURTARDI

Ankara Cemal Süreya Parknda Erbil merkezli uydudan yayn yapan Rudaw Televizyonunun HDP Van Milletvekili Lezgin Botan ile yapt röportaj srasnda ilginç bir olay yaand. Röportaj devam ettii srada parkta bakcs olduu deerlendirilen bir kadn ile oynayan bir çocuk bakcsnn yanndan koarak parktaki göletin kenarna geldi ve suya dütü. 8 yalarnda olduu belirtilen çocuun suya dütüünü gören bakcs gölden çkarmaya çalt ancak baaramad. O srada röportaj devam ederken, Rudaw kameraman Mustafa Yeil, kamaray brakarak gölete kotu ve suda çrpnan çocuu çkard. Yaanan bu olay saniye saniye röportaj kaydna yansd.

Ana Sayfaya Git