Görüş Bildir

Instagram Snapchat benzeri Stories uygulamasını Web'e taşıdı

Milyonlarca kişinin kullandığı dev sosyal medya platformu Instagram Snapchat’e özendi. Instagram Snapchat’e benzeyen yeni özelliği Stories ile Google Chrome’da da eklenti yaptı ve uygulamayı masaüstüne taşıdı.

Instagram Snapchat benzeri Stories uygulamasını Web'e taşıdı

Dev sosyal medya platformu Instagram Snapchat’e özendi. Instagram Snapchat’e benzeyen yeni özelliği Stories ile Google Chrome’da da eklenti yaptı ve uygulamayı masaüstüne taşıdı.

Instagram'ın Snapchat benzeri yeni özelliği Stories'in platform tarafından web ortamına ne zaman getirileceğini merak ederken, birileri duruma çoktan el attı bile. Alec Garcia adlı bir geliştirici tarafından hazırlanan Chrome IG Story eklentisi sayesinde kullanıcılar artık söz konusu gönderileri tarayıcı konforunda da görebilecekler.

CHROME EKLENTİSİ          

Bir Google Chrome eklentisi olan bu araç sayesinde Instagram 'hikayeleri' tıpkı mobil uygulamada olduğu gibi akışın en üstünde görülecek. Diğer yandan eklentinin sunduğu işlevselliğin telefondakiyle yine de biraz farklı olduğunu da ekleyelim.

STORYS EKRANA GELİYOR

Bir profil resmine tıkladığınızda bu kullanıcının "Story'si" ekrana geliyor, ve ardından aşağı yukarı ok tuşlarıyla kaydırma yapabiliyorsunuz fakat o esnada gördüğünüz ekrandan çıkmadığınız sürece bir sonraki gönderiye geçmenizin bir yolu yok. (Chip)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi