16 yaşındaki Muhammed 3 aydır kayıp

Diyarbakır'da Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı köyünde yaşayan 16 yaşındaki Muhammed'den tam üç aydır haber alınamadığı öğrenildi. Anne perişan bir şekilde her yerde oğlunu arıyor.

16 yaşındaki Muhammed 3 aydır kayıp
Diyarbakır'da Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı köyünde yaşayan 16 yaşındaki Muhammed Şiyar Athan'dan tam 3 aydır haber alınamadığı öğrenildi.

Muhammed'in annesi Halise Athan, her yerde aradığı oğlunun hayatından endişe ettiğini ifade ederek bulunmasını istedi.

HAYVANA YEM VERMEK İÇİN ÇIKMIŞ


Silvan'ın Bayrambaşı Köyü'nde yaşıyordu Muhammed Athan ve 3 ay önce ahırdaki hayvanlara yem vermek için evden çıkmış ve bir daha da dönmemişti. 

DHA'nın haberine göre; Evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Muhammed iki yıl önce okulu bırakarak köyde çiftçilik yapmaya başlamıştı. 


3 BİN 700 LİRAYI DA ALIP KAÇMIŞ


Muhammed Athan'ın annesi 38 yaşındaki Halise Athan ise oğlunu en son ahıra ineklere yem vermeye giderken gördüğünü söyledi. Oğlunun ortadan kaybolmasından sonra inek satışından elde ettikleri 3 bin 700 TL paranın da yerinde olmadığını gördüğünü söyleyen anne Athan, "Ben oğlumu en son ahıra ineklere yem vermeye giderken gördüm sonra baktım ki ortalıklarda yok. İnek satmıştık, onun parasını evde bir yere saklamıştım. Paranın da yerinde olmadığını anladım hemen köy minibüs şoförünü aradım görüp görmediğini sordum. O zaman görmemişti sonra beni arayarak oğlumu Diyarbakır Seyrantepe Semtinde gördüğünü söyleyince inek parasının oğlumda olduğunu söyledi. 


"SEN GİT BENİM İŞİM VAR"


Şoför oğlumdan parayı almış, oğluma da gel seni eve götüreyim demiş o da paradan sadece 100 TL almış "Bana lazım ben bir yere uğrayıp eve gideceğim" demiş. O günden sonra oğlumdan haber alamadık. Nüfus cüzdanı bizde, perişan durumdayım. Babası cezaevinde ben de ona güveniyordum en büyük oğlum bana acımıyorsa kardeşlerine acısın hepimiz onu çok özledik. Lütfen oğlumu görenler insaniyet namına bana haber versin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler