Görüş Bildir

5 aylık hamileymiş

Alevlerin arasından çocuklarını kurtarırken, kendisi can veren Emine Atalay’ın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

5 aylık hamileymiş

BATMAN’da önceki gece evlerinde çıkan yangında 3 çocuğunu kurtarıp, alevler arasında kalarak can veren 31 yaşındaki Emine Atalay’ın 5 aylık hamile olduğu belirtildi. Annenin alevler arasında kurtardığı çocuklarından 3 yaşındaki Hiranur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

ÇOCUKLARINI KURTARIRKEN

Batman’ın Akyürek Mahallesi 226’ncı sokakta önceki gün saat 22.00 sıralarında Emine- Murat Atalay çiftininin evinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tuğla fabrikasında işçi olan baba Murat Atalay’ın işte olduğu sırada çıkan yangında alevler kısa sürede evi sardı. Anne Emine Atalay bu sırada odada uyuyan 2 yaşındaki Muhammed Baran, 3 yaşındaki Hiranur ve 4 yaşındaki Nisanur Atalay’ı alevlerin arasına dalarak çıkardı. Ancak fedakar anne, bu süre içinde alevler ve dumandan etkilenerek yaşamını yitirdi.

 Emine Atalay’ın kurtardığı çocuklarından Hiranur Atalay, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen dün yaşamını yitirdi. Anne ve çocuğu dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

 5 AYLIK HAMİLEYMİŞ

Alevlerin arasından çocuklarını kurtarırken, kendisi can veren Emine Atalay’ın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Eşi ve bir çocuğunu yangında kaybeden Murat Atalay, "Yıkıldım, yuvama ateş düştü. Eşim de 5 aylık hamileydi. Fedakarca çocuklarını korumak için kendini ateşe verdi. Mekanı cennet olsun" dedi.

Emine Atalay’ın kurtardığı ve kentteki iki ayrı özel hastanede tedavileri süren Nisanur Atalay’ın durumunun ağır, Muhammed Baran’ın ise iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi