60 bin aileye ulaştılar!

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından görevlendirilen ekipler, Ramazan ayında 5 bin ailenin ihtiyaçlarını karşıladı. Beyoğlu, 14 ayda 60 binden fazla aileye destek olduklarını belirterek,"Tüm ekiplerimiz ve imkanlarımızla seferber olarak milletimize hizmet ettik, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirerek evlerine kadar ulaştırdık" dedi.

60 bin aileye ulaştılar!

Merkez Bağlar ilçesi AK Partili Belediye Başkanlığı tarafından, son 14 ayda 60 binden fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak yardımda bulunuldu.

Bağlar Belediyesi, Ramazan ayında tespit edilen ailelere gerçekleştirilen sosyal yardımları belediye bütçesine yük olmadan buldukları kaynaklarla sağladı. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından görevlendirilen ekipler, Ramazan ayında 5 bin ailenin ihtiyaçlarını karşılayıp ulaştırdı. 14 ayda toplamda 60 binden fazla aileye destek olduklarını belirten Başkan Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımızın rotasını çizdiği sosyal, hizmet ve gönül belediyeciliğine kararlı bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

60 BİNDEN FAZLA AİLE

Koronavirüs salgını süreci ve Ramazan ayında vatandaşların mağdur olmaması için yoğun bir çaba ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Beyoğlu, "Bu yıl mübarek Ramazan ayı insanlık tarihinin en ağır salgınlarından olan koronavirüs sürecine denk geldi. Dolayısıyla belediye olarak bizim yükümüz de arttı. Tüm ekiplerimiz ve imkanlarımızla seferber olarak milletimize hizmet ettik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirerek evlerine kadar ulaştırdık. Onların yüzünü bir nebze de olsa güldürebildiysek bundan mutluluk duyarız" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz