8 yıldır sesini duymuyorum

Diyarbakır'da, çocukları PKK tarafından kaçırılan ailelerin HDP binası önündeki evlat nöbeti, 881'inci günde de devam etti. 2014 yılında 17 yaşındayken kaçırılan oğlu Yusuf için eylemini sürdüren Nurettin Ödümlü, "8 senedir evladımın sesini duymadım. Dayanacak halimiz kalmadı. Artık gel" dedi.

8 yıldır sesini duymuyorum

DİYARBAKIR-Diyarbakır'da oğlu Mehmet Akar'ın terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını düşünerek HDP Diyarbakır binası önünde 3 Eylül 2019'da başlatılan ve 255 ailenin 880 gündür sürdürdüğü evlat nöbeti devam ediyor.

8 YILDIR SESİNİ DUYMADIM          

Eylemini oğlu için sürdüren Nurettin Ödümlü, Siirt'in Şirvan ilçesinde, Yusuf'un 17 yaşındayken HDP tarafından kaçırıldığını söyleyerek, "Benim evladımı 2014’te HDP, kandırıp dağa götürdü. 8 senedir evladımın sesini duymadım. Ben buradan devletini, insanını ve barışını seven insanlara sesleniyorum. Herkes bize destek çıksın. Oğluma sesleniyorum; oğlum artık gel. Dayanacak halimiz kalmadı. Annen hasta, kardeşin Samet her gün 'Ağabey ağabey' diye ağlıyor. Artık gel. Bütün dağlardaki kardeşlerimize sesleniyorum, gelin teslim olun. Devletimiz, iyi bir devlettir. Kimsenin ölmesini istemiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz