Görüş Bildir

Açılış öncesi dezenfektan!

Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında açıklanan normalleşme takvimine göre 11 Mayıs itibariyle tekrar faaliyetlerine başlayacak olan berber ile kuaförleri yalnız bırakmadı. 100 bin adet maske, 5 bin koruyucu siperlik ve bin litre dezenfektan dağıtımına başladı.

Açılış öncesi dezenfektan!

Ahmet DEMİR

DİYARBAKIR- Büyükşehir Belediyesi yaklaşık bir yıl önce yapılan görevlendirme sonrası Diyarbakır halkına hizmet etmeye devam ediyor. Koronavirüs (Covid-19) salgınının kentte yayılmasını önlemek için birçok alanda çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme takvimiyle birlikte 11 Mayıs itibariyle tekrar kepenk açacak olan berber ile kuaförlerin, ticari faaliyetlerini daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmeleri için tüm imkanlarını seferber ediyor. Büyükşehir Belediyesi berber ve kuaförlere 100 bin adet maske, 5 bin koruyucu siperlik ve bin litre dezenfektan dağıtımına başladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İlaçlama ekipleri ise kent merkezinde faaliyet yürüten berber ve kuaförlerde hijyenik bir ortam hazırlamak amacıyla dezenfektan çalışmalarını yürütüyor.

İŞLETMELER DEZENFEKTAN

Görevlendirme sonrası Diyarbakır’ın uzun yıllardır görmediği hizmetleri görmeye başladığını belirten berber ve kuaför esnafı, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde çok önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade ettiler. Yapılan maske ve dezenfektan dağıtımının kendileri için çok önemli, anlamlı ve büyük bir destek olduğunu söyleyen berber ve kuaför esnafı Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin tüm yetkililerine teşekkür ettiler.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi