Adliye çıkışında silaha sarıldılar!

Arazi anlaşmazlığı olan iki aile, Adliye'de görülen dava çıkışında silaha sarıldılar. Kameralara yansıyan savaş gibi kavgada, 6 kişi yaralandı.

Adliye çıkışında silaha sarıldılar!

DİYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakır Adliyesi'nde görülen arazi anlaşmazlığı davası sonrası taraflar arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı. Kavga, cep telefonuyla görüntülendi.

DURUŞMA SONRASI

Yenişehir ilçesindeki Diyarbakır Adliyesi'nde görülen arazi anlaşmazlığı davasının duruşmasından sonra, Adilye çıkışı taraflar arasında sözlü tartışma çıktı. İ ve K aile fertleri arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü. Diğer aile fertleri ile aile önünde bekleyen yakınların olaya katılınca tartışma kavgaya ve silahlı çatışmaya dönüştü.

SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI

Silahlı kavgada çeşitli yerlerinden kurşun darbesi alan Gazali İ., Şaban İ., Hamit İ., Mehmet Emin İ. ve Emrah K ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, havaya ateş açarak tarafları güçlükle bir birinden ayırdı. Olaya karıştığı belirlenen bazı kişiler gözaltına alındı.

YARALILAR HASTANEDE

Yaralılar sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edilerek burada tedavi altına alındı. Yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma ka;samlı olarak devam ediyor.

LİCE'DEKİ OPERASYON

Buarada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, Lice kırsalında gerçekleştirilen Eren Kış-3 Şehit Jandarma Er Neşet Öcal operasyonunda 516 kilo esrar ele geçirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Lice kırsalında gerçekleştirilen Eren Kış-3 Şehit J. Er Neşet Öcal operasyonunda  503 kilo toz esrar, 13 kilo kubar esrar ele geçirildi” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz