Ak Partili adaylar Silvan’da

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları, ilçe gezileri çerçevesinde bugün saban saatlerinde Silvan’ı ziyaret etti.

Ak Partili adaylar Silvan’da

Adaylar, Netice Arslan ve Alaattin Parlak’a, İl Başkanı Muhammed Dara Akar ile çok sayıda partili de eşlik etti. Silvan’da ilk olarak, Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden adaylar, burada partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. İlçe Başkanı Nimet Aksoy ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Hoşer ile bir araya gelen adaylar, daha sonra esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Arslan, çatışmalar yüzünden ciddi tahribat yaşanan ilçede gördüğü manzaraya tepki gösterdi. Halkın böyle bir yaşamı hak etmediğine dikkat çeken Arslan, “Kimsenin halka böyle bir zulüm yapmaya hakkı yok. Halkımız vandallara gereken cevabı 1 Kasım’da verecek. Kimsenin işlediği suç yanına kar kalmayacak. Devlet tüm imkanları ile Silvan’ı refah ve huzurun hakim olduğu bir noktaya getirecek” dedi.

Arslan, çatışmalarda ev ve işyerleri zarar gören vatandaşların zararlarının da yapılacak hasar tespit çalışmasının ardından karşılanacağını vurguladı.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz