Ak Partililier Cuma ziyaretinde

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen halkla iç içe Cuma namazı kılma programına bu hafta Bağlar Hatboyu mahallesinde bulunan Güneydoğu Yapı Kooperatifleri Camiisinde devam edildi. Ak Partililer, vatandaşların sorunlarını dinledi ve not aldı.

Ak Partililier Cuma ziyaretinde

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Milletvekili Cuma İçten, Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal , Sur İlçe Başkanı Şafak Yentürk, Kayapınar İlçe Başkanı M. Ali Kırsaçlı , il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle partililer Bağlar ilçesindeki Güneydoğu Yapı Kooperatifleri Camisinde vatandaşlarla Cuma Namazı kıldı.

Namaz sonrasında bir çay ocağını ziyaret eden AK Partililer, burada toplanan vatandaşların sorunlarını dinledi.

‘SORUNLARINIZDAN HİCAP DUYMAYIZ’

Advan ,”Diyarbakır’ın sorunları hepimizin sorunudur .Bunları aşmak için el ele vereceğiz. Sizden aldığımız sorunları mutlaka genel merkezimize, il milletvekillerimize, bakanımıza ve başbakanımıza bu sorunların hepsini iletiyoruz. Milletvekillerimiz Genel Merkez programları dışında Diyarbakır’da oldukları sürece bizleri yalnız bırakmayıp sizlerin sorunlarını yerinde dinleme ve çözüm noktasında somut adımlar atmaktadırlar. Bu sorunları birlikte aşacağız bize sorun ve sıkıntılarınızı mahallenizde bulunan mahalle temsilcilerine onlar üzerinden ilçe başkanlıklarımıza iletebilirsiniz. Sorunlarınızı ilçe başkanlıklarına iletirseniz bundan aciz olmayız .Bizlerin asli görevi Diyarbakır’a ve size hizmet etmektir .”dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz