Akar'dan Sağduyu Çağrısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, yurdun çeşitli illerinde son günlerde yaşanan olaylar üzerine yazılı açıklama yaparak, herkesi sağduyulu olmaya davet etti.

Akar'dan Sağduyu Çağrısı

Akar, açıklamasında son günlerde Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Adana ve çeşitli illerde ülkenin ve milletin üzerine oynanan kirli oyunların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirterek, milletin her zamanki gibi sağduyusuyla bu kirli oyuna gelmeyeceğini ve bu kirli zihniyetin oyunlarını boşa çıkaracağını dile getirdi.

KARANLI VE KİRLİ ELLER

Karanlık ve kirli ellerin ülkeyi ve bölgeyi kaosa sürüklemeye çalıştığını belirten Akar, terörün hiçbir haklı gerekçesinin olamayacağını vurgulayarak, "Halkımız sağduyulu olmalı toplumu bölmeye çalışan kirli ellerin oyununa gelmemelidir. Halkımız bu tür çirkin tezgâhların bilincinde, yüce milletimiz içine çekilmeye çalışıldığı bu tuzaklara her zaman olduğu gibi bu dönemde de düşmeyecektir. AK Parti ailesi olarak hep huzur ve güvenin sağlanması için çabalayacağız. Ülkemiz için, milletimiz için, Diyarbakır için, bu gibi olaylarla birliğimiz, beraberliğimiz bozulmak istenmektedir. Biz ve halkımız her şeyin farkındayız. Bu tür provakatif eylemler kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Kardeşliğimizi bozmaya yönelik oynan oyunlar milletimizin sağduyusu ile bozulacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız millet olarak bu oyuna gelmemeliyiz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz