Akıl almaz kavga: 7 yaralı!

Çocukların çime basmesı ile başlayan kavga silahlı çatışmaya döndü: 7 yaralı

Akıl almaz kavga: 7 yaralı!

Diyarbakır’da bir işyeri sahibi ile çimlere basmalarına sinirlendiği çocukların babası ile kavga etti. Yakınların da katıldığı, sopalı ve silahlı çatışmaya dönüşen olayda 'i ağır 7 kişi yaralandı.

Merkez Yenişehir İlçesi Rızvanağa Sokak'ta beyaz eşya satan 33 yaşındaki Behsat Cevheroğlu işyerinin yanındaki yeşil alanda çimlere bastığı öne sürülen çocuklara tepki göstererek onları uzaklaştırdı. 43 yaşındaki Menderes Güzelsoy, çocuklarına tepki gösteren Behsat Cevherıoğlu ile kavga etti.

İNANILMASI GÜÇ KAVGA                                                                          

Kavganın büyümesi üzerine sevk edilen polis ekipleri tarafları Yenişehir Polis Merkezi'ne götürerek ifadelerini aldı. Güzelsoy ile Cevheroğlu karakoldan çıktıktan sonra tekrar kavga etmeye başlayınca polis yeniden devreye girerek tarafları ayırdı. Taraflar 2 saat içerisinde 4 kez kavga ederek ayrıldı. Kavgayı duyan Cevheroğlu ve Güzelsoy'un yakınları da gelince iki taraf arasındaki sopaların kullanıldığı kavgada tabanca da kullanıldı.

SİLAHLAR ÇEKİLİNCE

Vücudunun çeşitli yerlerinden 7 kurşun isabet eden Behsat Cevheroğlu ağır, 6 kişi de hafif yaralandı. Yaralılar, Diyarbakır'da çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kavga sırasında ruhsatlı tabancasını kullandığı belirlenen Menderes Güzelsoy ile birlikte 7 şüpheli gözaltına alındı. Bunlar arasında bulunan Menderes Güzelsoy ile Abdulgafur Gönder tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz