Ambardan neler çıktı?

Kocaköy ilçesinde polis tarafından düzenlenen bir operasyonda, bir evin ambar olarak kullanılan alanındaki buğdayların arasında gizlenmiş tabanca, tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi.

Ambardan neler çıktı?

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde düzenlenen operasyonda, 2 uzun namlulu silah, tabanca, şarjör, fişek ve 1 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kocaköy'de bir eve operasyon düzenledi.

CEPHANELİK BULUNDU

Ev ve ambar olarak kullanılan müştemilatta buğday yığınlarının içerisine gizlenmiş biri ruhsatsız 2 uzun namlulu silah, buna ait 6 şarjör, tabanca, tabancaya ait 2 şarjör, farklı çaplarda 260 fişek ve 1 kilogram esrar ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan Y.G, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

KIRSALDA UYUŞTURUCU

Öte yandan, Jandarma Lice, Hani ve Hazro ilçeleri kırsalında düzenlediği operasyonda 1 ton 23 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasındaki bağı somut delillerle ortaya koymak, operasyon bölgesinde saklanan uyuşturucuyu ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek amacıyla Lice, Hani ve Hazro kırsalında operasyon gerçekleştirildi.

5 ayrı noktada 825 kilogram toz ve 198 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Uyuşturucu ekipler tarafından muhafaza altına alındı.

Kaynak: Diyarbakır Söz