Görüş Bildir

Amca dehşeti,3'ü çocuk 4 ölü!

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs, ağabeyi ve yeğenlerini önce keserle öldürdü sonra da parçalayarak yakmaya çalıştı.

Amca dehşeti,3'ü çocuk 4 ölü!

Olay, Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Emirli Aralık Sokak’ta bir evde meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Feyyaz D., ağabeyi Bülent D. ile birlikte uyuşturucu madde kullanmak için Karaağaç Mahallesi’ndeki ikametine geldi. İki kardeş birlikte uyuşturucu aldıktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı aralarında kavga çıktı. Kavga sonrası Feyyaz D. önce ağabeyi Bülent D.’yi sonra da yeğenleri Ertuğrul, İsmail ve Büşra D.’yi keserle vahşice öldürdü.

Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde yaşanan vahşeti ilk olarak mahalle sakinleri fark etti. Söz konusu adresten yükselen dumanları yangın zanneden komşular, bahçeye girdiklerinde yaşanan vahşetle karşı karşıya kaldı. Feyyaz D.'nin, cesetleri keserle parçalayarak, dışarı çıkardığı çekyatların üzerinde yakmaya çalıştığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, bahçedeki yangına müdahale etti. Cesetlerin görülmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Feyyaz D., yine aynı sokak üzerinde üzeri kanlı bir şekilde yakalanarak, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce gözaltına aldı.

Olay sonrası gözaltına alınan Feyyaz D. isimli şahsın, oto kundaklama, hırsızlık, gasp ve uyuşturucu satışı gibi suçlardan sabıkasının olduğu ve özellikle son dönemde psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan Feyyaz D., Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolü için Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Edirne Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde yaşanan aile katliamının ardından mahalle sakinleri uyuşturucu madde tacirlerine isyan etti. Mahalle sakinleri, kendi evlatlarını dahi uyuşturucu madde kullandıkları, temin ettikleri ve sattıkları için yetkili mercilere şikayet ettiklerini ancak yeterli önlemlerin alınmadığını için kötü olayların yaşandığını söyledi.

Aile faciasında hayatlarını kaybeden Ertuğrul (9), İsmail (3) ve Büşra (12)’nın daha iyi şartlarda yaşaması için özel derneklerin girişimleriyle evleri yeniden inşa edilmişti. Yaklaşık 6 aydır yeni evlerinde yaşayan çocukların annelerinin de bir süre önce eşini terk ettiği ve baba ocağına döndüğü öğrenildi. Babalarının madde kullanıma devam ettiği bilgisini alan özel derneklerin, çocukların zarar görmesini engellemek amacıyla Çocuk Esirgeme Yurtları’na gönderebilmek için gerekli girişimlere başlamak için hazırlık yaptıkları belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi