Arslan görevinden alındı

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, müdür operasyonu. Yüksel Arslan görevden alındı, yerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Küçükali atandı.

Arslan görevinden alındı

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan merkeze çekildi, yerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali atandı. 
 
MÜDÜR GÖREVDEN ALINDI 
 
Son aylarda yol uzluk ve usulsüzlüklerle sıkça gündeme gelen ve geçtiğimiz hafta Eğitim Bir sen Diyarbakır Şubesi'nin Eğitim ve Öğretimle ilgili olumsuzlukları içeren açıklamalarıyla gündem olan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, dün sıcak bir gelişme yaşandı. 
 
VALİ KARALOĞLU GETİRMİŞTİ 
kamuoyunda Diyarbakır İl Valisi Münir Karaloğlu tarafından, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Diyarbakır'a getirilen İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, görevden alındı. 15. 09. 2020 tarihinde vekaleten Diyarbakır'a atanan Arslan'ın merkeze çekilmesi bir çok soruyu gündeme getirirken, yerine Tokat İl Milli Eğitim müdürü Murat Küçükali atandı. 
 
TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 
Küçükali'nin hafta içerisinde Diyarbakır'a gelerek göreve başlaması bekleniyor. İl Müdürü değişikliği Diyarbakır Eğitim camiasında sürpriz bir gelişme olarak değerlendirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz