Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'ndan 3 Anlamlı "Engelli Dostu Belediyecilik" örneği

Doğuştan engelli olan Şükran Ekinci, kendisine hediye edilen elektrikli araç sayesinde artık günlük yaşama daha sıkı tutunacak.

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu'ndan 3 Anlamlı

Diyaliz hastası olan Suriyeli Şükrü Elmuhammed ve Mustafa Mustafa da son teknoloji ürünü tekerlekli sandalyelerle ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ziyaret ettiği engelli vatandaşların ihtiyacı olan araçları kendi elleriyle takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sevinçlerine ortak oldu.

EVLERİNİ ZİYARET EDEREK TAKDİM ETTİLER

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede ikamet eden ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara elektrikli engelli aracı ve tekerlekli sandalye hediye etti.

Araçların teslimi sırasında herkesi duygulandıran diyaloglar yaşandı.

Günlük yaşamlarını devam ettirmek için ihtiyaç duydukları araçlara kavuşan hasta ve engelli vatandaşların sevinci kameralara yansıdı. Yaşları 70 ile 75 arasında değişen Suriyeli iki diyaliz hastası, Kürtçe dua ederek duygularını dile getirdi.

"SİZİN DUALARINIZ BİZİM İÇİN HER ŞEYİN ÖTESİNDEDİR "

Doğuştan engelli Şükran Ekinci, yürümek için elektrikli araca ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, bunun için Dürdane Beyoğlu'na ulaştığını ve talebinin kısa zamanda yerine getirilmesi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

Mazlum ve mağdur insanların duasını almanın tarif edilemez bir mutluluk olduğunu anlatan Başkan Beyoğlu,"Sizlerin bir nebze de olsa hayata bağlanmanıza vesile olduğumuz için vicdan rahatlığı yaşıyoruz. Allah katında makbul olan dualarınız bizim için her şeyin ötesindedir." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz