Bağlar Belediyesi’nden kesintisiz hizmetler

Bağlar Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsalda alt yapı güçlendirme çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor. Üç kırsal mahallede daha yeni yol çalışmaları yaparak yeni yapıların inşa edildiği bir çok bölgeyi ulaşıma elverişli hale getiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ,Karahan Mahallesi’ne bağlı Sofu Halil Mezrası’ndaki caminin çevre düzenlemesini de gerçekleştirdi.

Bağlar Belediyesi’nden kesintisiz hizmetler

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin  Beyoğlu,”Kış koşullarına rağmen gerek ilçe merkezinde ve gerekse kırsalda hizmetlerimizi kesintisiz şekilde sürdürüyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bağlar Belediyesi, üç kırsal  mahallede alt yapı güçlendirme ve bir merkez mahallede alt yapı yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Kırsalda yeni yapıların inşa edildiği bölgelerde yeni yol çalışmaları yapılarak ulaşım için hizmete sunuldu,bir caminin çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kırsal Karahan Mahallesi’ne bağlı Kışla Mezrası’nda  5 ayrı noktada yeni yollar kazandırıldı. Bu mahalleye bağlı Sofu Halil Mezrası’nda ise caminin çevre düzenlemesi yapıldı.

YENİ YOLLAR VE BOZULAN YOLLARI ONARIM ÇALIŞMALARI

Buçuktepe Mahallesi’ne bağlı Aşağı Kırlangıç  Mezrası’nda  4 yeni yol çalışması tamamlanarak ulaşım elverişli hale getiren belediye ekipleri, Tellikaya Mezrası’nda da toplam 2.5 kilometre yeni yol çalışması yaptı.

İlçe merkezinde diğer kurumların faaliyetleri sırasında yıpranan ve bozulan kaldırım ve yolların onarımına devam ediliyor. Bağcılar Mahallesi Gökkuşağı bölgesinde bulunan alanda asfalt yapama ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

BEYOĞLU :”HİZMET SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Devam eden hizmet çalışmalarını değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,kış koşullarına rağmen gerek ilçe merkezi ve gerekse kırsalda aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Beyoğlu,”Ekiplerimiz vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bugüne kadar hizmet için verdiğimiz sözleri tuttuk, bundan sonra da sözlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz