Bağlar esnafıyla Cuma buluşmalarına devam

Bağlar Belediyesi Başkanı Beyoğlu: ”Bizim için belediyecilik demek gönülleri kazanmak demektir” ifadelerini kullandı.

Bağlar esnafıyla Cuma buluşmalarına devam

Geleneksel hale getirdiği Cuma buluşmalarında bu kez namazdan sonra ilçenin işlek noktalarından Barış Caddesi’nde esnaf ve halkla buluşan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bir yandan talepleri dinlerken, diğer yandan önemli mesajlar verdi. Beyoğlu,” Bizim için belediyecilik yol ve kaldırım yapmakla sınırlı değildir. Bizim asıl gayemiz, milletimizin derdiyle hemhal olmaktır.” şeklinde konuştu.

CUMA NAMAZINDAN SONRA ESNAF VE HALK BULUŞMASI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve başladığı 2019 yılından bu yana Cuma günleri gerçekleştirdiği esnaf buluşmalarına bu hafta Barış Caddesi’nde devam etti. Cuma namazını burada bulunan mescitte vatandaşlarla beraber eda eden Başkan Beyoğlu, namazın ardında kavurucu sıcaklara aldırış etmeden esnaf buluşması gerçekleştirdi.

İşyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Beyoğlu, esnaflarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Beyoğlu, esnafın aktardığı sorun ve taleplerin zaman kaybedilmeden çözüleceğini dile getirdi.

Başkan Beyoğlu’nun esnaf buluşması sırasında yanına gelen vatandaşlar belediye hizmetlerinin yanı sıra başka konulara ilişkin taleplerini de iletti.

“BELEDİYECİLİK SADECE YOL VE KALDIRIM YAPMAK DEĞİLDİR”

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal ve gönül belediyeciliğine özel önem atfederek gereğini yaptıklarını anlatan Beyoğlu,”53 aydır hep halkın arasındayız, sizlerin yanındayız. Bunu en çok siz biliyorsunuz, buna şahitsiniz. Görev süremizin sonuna kadar bu emanete sahip çıkacağız, her zaman ve her koşulda yanınızda yer almaya devam edeceğiz. Bizim için belediyecilik yol ve kaldırım yapmakla sınırlı değildir. Evet bunları da yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Ancak bizim asıl derdimiz milletimizin derdiyle hemhal olmaktır. Çok şükür bu konuda halkımıza mahcup olmadık.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler